+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Lionetta Reviews

Hotel ratings

87%
Very good

by 45 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    91%
  • Equipment

    87%
  • Comfort

    80%
  • Value for money

    89%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

ludmila Jeniková

single traveler, 1.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Líbila se mi úžasna matrace,nádherně se spalo,čisto,klid,příjemné teplo,vše jen dobré.

  • To nemůžu napsat nic,vše dobré.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.3.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi spokojen s pobytem i s personálem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

paní Severová a Kriegrová

single traveler, 15.3.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
87 %
  • Pěkné ubytování a je v centru. Cena je slušná. Severová

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 24.2.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Televize

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 14.1.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.11.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Květoslava

single traveler, 26.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Krásně voňavý a čistý vstup do penzionu Lionetta. Velmi příjemná paní majitelka i její rodiče. Snídaně byly taky dobré a snad každý si mohl něco vybrat. Za milý přístup a skvělou atmosféru velmi děkuji.

  • Maličká televize s rušivými kanály, je nutné říkat si o toaletní papír, je nutné si odstranit plný koš na pokoji, celý týden nevysátý koberec, tak nikdo to za nás zákazníky během pobytu neudělá. To asi u penzionu takhle bývá. To nemohu posoudit, jelikož jsem v penzionu byla ubytována poprvé a tak pokud je to u všech penzionu takto, tak za tuto kritiku se velmi omlouvám.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie Staníková

single traveler, 29.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • V hotelu byl klid ve dne i v noci. Dobře jsem si tam odpočinula. Snídaně s dobrým výběrem.

  • . Matrace by mohla být kvalitnější .Madlo u sprchy, bylo daleko. Někomu to určitě nevyhovuje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marie floková

group of friends, 5.5.2017

Broumov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • pohoda,žádný problém, penzion je v centru a přitom v klidu. Moc se nám tam líbilo a v případě návštěvy v lázních objednáme tento penzion znovu

  • jediná nevyhoda jsou ty schody ale s tím se nedá nic dělat i když výtahy se ted přidělávají z venku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 1.5.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Andreas

group of friends, 4.3.2017

Německo

  • Overall rating
76 %
  • Frühstück etwas dürftig.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.1.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 10.12.2016

Klatovy Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 9.12.2016

Klatovy Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 6.11.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 25.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Vnitřní vybavení bylo lepší než jsem čekal, ale očekávání nebyla veliká, tak snad proto... Vzhledem k tomu, že jsem nepřijel s přehnanými očekáváními, proto jsem nebyl zklamán.

  • Bezprostřední okolí a společné prostory. Ručníky, čisté, ale zatuchlé.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lenka

group of friends, 25.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marie Novotná

single traveler, 29.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiřina Nováková

family with young children, 4.2.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • V pensionu jsme byly velmi spokojeny a ráda ho doporučím svým známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.