+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Lionetta Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

von 46 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    80%
  • Preis-Leistungverhältnis

    90%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Václav Haloun

Gruppe von Freunden, 31.5.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ludmila Jeniková

Einzelreisender, 1.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Líbila se mi úžasna matrace,nádherně se spalo,čisto,klid,příjemné teplo,vše jen dobré.

  • To nemůžu napsat nic,vše dobré.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 23.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi spokojen s pobytem i s personálem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

paní Severová a Kriegrová

Einzelreisender, 15.3.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Pěkné ubytování a je v centru. Cena je slušná. Severová

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Televize

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 14.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 15.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Květoslava

Einzelreisender, 26.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Krásně voňavý a čistý vstup do penzionu Lionetta. Velmi příjemná paní majitelka i její rodiče. Snídaně byly taky dobré a snad každý si mohl něco vybrat. Za milý přístup a skvělou atmosféru velmi děkuji.

  • Maličká televize s rušivými kanály, je nutné říkat si o toaletní papír, je nutné si odstranit plný koš na pokoji, celý týden nevysátý koberec, tak nikdo to za nás zákazníky během pobytu neudělá. To asi u penzionu takhle bývá. To nemohu posoudit, jelikož jsem v penzionu byla ubytována poprvé a tak pokud je to u všech penzionu takto, tak za tuto kritiku se velmi omlouvám.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie Staníková

Einzelreisender, 29.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • V hotelu byl klid ve dne i v noci. Dobře jsem si tam odpočinula. Snídaně s dobrým výběrem.

  • . Matrace by mohla být kvalitnější .Madlo u sprchy, bylo daleko. Někomu to určitě nevyhovuje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 28.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marie floková

Gruppe von Freunden, 5.5.2017

Broumov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • pohoda,žádný problém, penzion je v centru a přitom v klidu. Moc se nám tam líbilo a v případě návštěvy v lázních objednáme tento penzion znovu

  • jediná nevyhoda jsou ty schody ale s tím se nedá nic dělat i když výtahy se ted přidělávají z venku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 1.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Andreas

Gruppe von Freunden, 4.3.2017

Německo

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Frühstück etwas dürftig.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 10.12.2016

Klatovy Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 9.12.2016

Klatovy Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 6.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 25.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Vnitřní vybavení bylo lepší než jsem čekal, ale očekávání nebyla veliká, tak snad proto... Vzhledem k tomu, že jsem nepřijel s přehnanými očekáváními, proto jsem nebyl zklamán.

  • Bezprostřední okolí a společné prostory. Ručníky, čisté, ale zatuchlé.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lenka

Gruppe von Freunden, 25.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marie Novotná

Einzelreisender, 29.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10