+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Lionetta Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

von 45 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    80%
  • Preis-Leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

ludmila Jeniková

Einzelreisender, 1.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Líbila se mi úžasna matrace,nádherně se spalo,čisto,klid,příjemné teplo,vše jen dobré.

  • To nemůžu napsat nic,vše dobré.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 23.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi spokojen s pobytem i s personálem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

paní Severová a Kriegrová

Einzelreisender, 15.3.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Pěkné ubytování a je v centru. Cena je slušná. Severová

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Televize

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 14.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 15.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Květoslava

Einzelreisender, 26.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Krásně voňavý a čistý vstup do penzionu Lionetta. Velmi příjemná paní majitelka i její rodiče. Snídaně byly taky dobré a snad každý si mohl něco vybrat. Za milý přístup a skvělou atmosféru velmi děkuji.

  • Maličká televize s rušivými kanály, je nutné říkat si o toaletní papír, je nutné si odstranit plný koš na pokoji, celý týden nevysátý koberec, tak nikdo to za nás zákazníky během pobytu neudělá. To asi u penzionu takhle bývá. To nemohu posoudit, jelikož jsem v penzionu byla ubytována poprvé a tak pokud je to u všech penzionu takto, tak za tuto kritiku se velmi omlouvám.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie Staníková

Einzelreisender, 29.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • V hotelu byl klid ve dne i v noci. Dobře jsem si tam odpočinula. Snídaně s dobrým výběrem.

  • . Matrace by mohla být kvalitnější .Madlo u sprchy, bylo daleko. Někomu to určitě nevyhovuje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 28.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marie floková

Gruppe von Freunden, 5.5.2017

Broumov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • pohoda,žádný problém, penzion je v centru a přitom v klidu. Moc se nám tam líbilo a v případě návštěvy v lázních objednáme tento penzion znovu

  • jediná nevyhoda jsou ty schody ale s tím se nedá nic dělat i když výtahy se ted přidělávají z venku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 1.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Andreas

Gruppe von Freunden, 4.3.2017

Německo

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Frühstück etwas dürftig.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 10.12.2016

Klatovy Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 9.12.2016

Klatovy Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 6.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 25.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Vnitřní vybavení bylo lepší než jsem čekal, ale očekávání nebyla veliká, tak snad proto... Vzhledem k tomu, že jsem nepřijel s přehnanými očekáváními, proto jsem nebyl zklamán.

  • Bezprostřední okolí a společné prostory. Ručníky, čisté, ale zatuchlé.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lenka

Gruppe von Freunden, 25.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marie Novotná

Einzelreisender, 29.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiřina Nováková

Familie mit kleinen Kindern, 4.2.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V pensionu jsme byly velmi spokojeny a ráda ho doporučím svým známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.